46-годишен мъж беше осъден по две повдигнати му обвинения –

...
46-годишен мъж беше осъден по две повдигнати му обвинения –
Коментари Харесай

Масажни салони във Варна се ползват за блудствени действия! Дойде наказанието

 46-годишен мъж беше наказан по две повдигнати му обвинявания – за държане без позволение на патрони за огнестрелно оръжие (престъпление по чл.339, ал.1 от НК) и по тази причина, че предоставял систематически пространства в масажни салони на общо 6 разнообразни дами за блудствени дейности (престъпление по член чл.155, ал.2, вр. чл.26 от НК).

Незаконното държане на муниции е открито на 8 януари предходната година, когато в аграрен парцел на подсъдимия във варненска околност са открити 118 броя патрони, без той да има съответно позволение за тях. Самото систематическо даване на масажни салони, в различен варненски регион, на разнообразни лица за блудствени дейности е осъществено при продължавано закононарушение – от неустановена дата през октомври 2018 година до м. декември 2019 година

Делото бе импортирано за разглеждане в Районен съд – Варна с реализирано съглашение сред страните за типа и размера на наказването, което правосъдният състав утвърди. Съгласно параметрите на съглашението, подсъдимият следва да изтърпи най-тежкото общо наказване от избраните за всяко от закононарушенията, а точно – 1 година и 6 месеца отнемане от независимост, отсрочено с изпитателен период от 3 години. Към него бе присъединено и наказване санкция в размер на 1000 лв..

Съдебният акт е финален.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР