46-годишен жител на хасковския кв. Орфей“ заключи крадец, нахлул в

...
46-годишен жител на хасковския кв. Орфей“ заключи крадец, нахлул в
Коментари Харесай

Хасковлия заключи крадец в дома си, той скочи от втори етаж 

46-годишен гражданин на хасковския кв. „ Орфей “ заключи апаш, нахлул в жилището му, с цел да го задържи. Апашът обаче скочи от терасата на втория етаж. 

Случката е от преди дни, само че за нея полицията заяви през днешния ден. Крадецът влезнал в  жилището и почнал да тършува,  но бил хванат от лични,  ни бил хванат от притежателя, който се обадил в полицията.  Въпреки изненадващата реакция  да скочи от втория етаж, крадецът е хванат от полицията. Той съумял да задигне мобилен телефон, машинка за подкастряне и електрически котлон. Заловен от униформените, той признал и за друга кражба, осъществена същия ден. От двор на ул. „ Одрин “ отмъкнал 10 заека. 

Двама малолетни, обвинени в кражба, са доведени в ръководството в Хасково, оповестиха още от полицията.  Децата счупили стъкло на склад и отмъкнали 3 акумулатора, ъглошлайф и гидория. Част от откраднатото върнали с протокол. 

Малолетна и малолетна девойки са хванати през вчерашния ден в магазин с незаплатена стока. Довеждането им в ръководството станало след сигнал от служителка на магазина. Полицаите открили, че девойките на 13 година и 16 година си отмъкнали слушалки, тример,бельо и други движимости. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР