45-годишният куотърбек Том Брейди обяви, че се оттегля от НФЛ

...
45-годишният куотърбек Том Брейди обяви, че се оттегля от НФЛ
Коментари Харесай

Легендата Том Брейди: Хора, пенсионирам се!

45-годишният куотърбек Том Брейди разгласи, че се отдръпва от НФЛ след 23 сезона. По този метод носителят на седем шампионски пръстена, закрива една именита кариера. 

" Добро утро, хора. Пенсионирам се. Наистина. Знам, че беше огромна работа предходната година, тъй че станах и просто желаех да се запиша, с цел да знаете.

Искам да благодаря на всички ви за поддръжката: фамилията ми, приятелите ми, съотборниците ми, противниците ми... Благодаря ви, че ме оставихте да изживея фантазията си, не бих трансформирал нищо.

Обичам ви всички “, сподели Брейди във видео, оповестено в обществените му мрежи. 

Неговото прощаване предходната година беше извънредно безредно, като Брейди удостовери пенсионирането си и се върна няколко седмици по-късно и заради тази причина този път той искаше да бъде пряк.

Последният мач в кариерата на Брейди в НФЛ е този, който неговият Тампа Бей изигра в първия кръг на плейофите против Далас Каубойс.

След като беше отстранен, Брейди сподели няколко думи на конференция, които прозвучаха като прощаване, макар че той повтори, че решението за бъдещето му не е взето.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР