45-годишният бургазлия разби носа на съпругата си заради ревност, наби

...
45-годишният бургазлия разби носа на съпругата си заради ревност, наби
Коментари Харесай

Биячът от жк. Славейков Диан Иванов с обвинение за леки телесни повреди, наказанието - до 3 г. затвор

45-годишният бургазлия разруши носа на брачната половинка си поради ревнивост, наби й тъста си

Бургазлията Диан Иванов, който разруши носа на брачната половинка си по време на фамилен скандал и преби тъста си, е с продължен период за задържане до 72 часа, оповестиха от Районната прокуратура в морския град. 45-годишният мъж е  упрекнат в причиняване на две леки телесни повреди - на жена му и на татко й, като е уврежданията са породени в изискванията на домашно принуждение.

Престъплението  е квалифицирано по чл.131, ал.1, т.4 и т.5а, вр. чл.130 от Наказателен кодекс, защото телесните повреди са породени на повече от едно лице. За това действие законът планува наказване до 3 години затвор. 

Предстои Районна прокуратура - Бургас да внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ във връзка с Диан Иванов. 

Припомняме, че абсурдът сред него и брачната половинка му е избухнал тази нощ в апартамент на 4 етаж  в блок 51 в жк. " Славейков ". Бургазлията е бил използвал солидно количество алкохол, когато  почнал да бие жена си. Според съседи - в основата била луда ревнивост. В жилището по това време е била и 16-годишната им щерка, която е станала очевидец на грозната сцена ( ПОВЕЧЕ ВИЖТЕ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ ). 

Съседи също са чули кавгите зад входната врата на сем. Иванови. Бащата на потърпевшата живеел в същия блок и когато схванал какво се случва, незабавно слязъл да види какво се случва. Диан бил толкоз ядосан, че почнал да постанова 78-годишния мъж с юмруци по главата и лицето. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР