45-годишната англичанка Никола Бъли е изчезнала при неизяснени обстоятелства, докато

...
45-годишната англичанка Никола Бъли е изчезнала при неизяснени обстоятелства, докато
Коментари Харесай

Жена изчезна мистериозно, докато разхожда кучето си

45-годишната англичанка Никола Бъли е изчезнала при неизяснени условия, до момента в който е била на разходка с кучето си. В момента цяла Англия се пита какво е станало с младата жена, майка на две деца. Същевременно домашният ѝ любим – британски спрингер шпаньол на име Уилоу, е незасегнат и открит сам-самичък на мястото, на което следите на Бъли се губят.

Жената е била видяна за последно предишния петък, 27 януари, от нейн комшия малко преди девет часа сутринта, когато разхождала Уилол наоколо до локалната река Уайър. По-късно различен нейн комшия намира на пътния прием мобилния ѝ телефон и кучето ѝ. От Бъли обаче нямало и диря.

Впоследствие излиза наяве, че дамата е провеждала видео диалог на телефона си, който към този момент бил завършил.

От полицията обясниха, че няма улики, които да сочат, че Бъли е била нападната за обир, осведоми вестник " Мирър ". Тя е работила в компания за ипотеки и шефът ѝ удостоверил пред проверяващите, че служителката му е взела участие във видеоконферентен диалог през телефона си, до момента в който разхождала кучето си.

Полиция, доброволци и избавителни екипи от Ланкашър вземат участие в издирването на дамата, само че към този момент няма и диря от Бъли.

We are continuing to appeal for information about missing Nicola Bulley, 45, from Inskip.

Superintendent Sally Riley has held a press conference today to continue to appeal for information of Nicola's whereabouts.

More info -

101 or 999
— Lancashire Police (@LancsPolice)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР