45-годишен мъж е задържан за жестокото убийство на възрастен човек

...
45-годишен мъж е задържан за жестокото убийство на възрастен човек
Коментари Харесай

Извънредно от прокуратурата: Вижте подробности за бруталното убийство в село Осен /снимки/

45-годишен мъж е арестуван за жестокото ликвидиране на възрастен човек в криводолското село Осен. Той е наследник на жертвата и е с душевен проблеми, потвърдиха от прокуратурата във Враца. 
Преди минути зам.-окръжният прокурор Елена Станева, прокурорът Любен Владинов и шефът на районното полицейско ръководство във Враца Димитър Шейнов оповестиха детайлности за бруталния случай на ексклузивен брифинг. 
Жертвата е 72-годишен гражданин на Осен. Вчера той бил открит в дома си мъртъв, с нож, забит в гърлото му. След извършено следствие следите отвели криминалистите до един от синовете на жертвата. 45-годишният Д.П., който е с душевен проблеми, е открит и арестуван. 
Мъжът е лекуван от 2015 година Неколкократно е настаняван наложително в профилирани заведения, имал е предписани медикаменти. Към момента на осъществяването на закононарушението обаче той не ги е приемал. 
Предстои да бъдат назначени голям брой експертизи, които да оказват помощ в разплитането на случая. Една от тях ще би трябвало да откри дали синът е осъзнавал и разбирал осъщественото от него. Към момента няма данни за спорове в фамилията или други претекстове, които да накарат сина да посегне на личния си татко. Обясненията му при разпитите не са съответни и не дават основна информация на проверяващите.
Мъжът е с прокурорска мярка за неотклонение „ задържане под стража “, а работата по случая продъжава. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР