44-тото Народно събрание откри втората си парламентарна сесия. Тя започна

...
44-тото Народно събрание откри втората си парламентарна сесия. Тя започна
Коментари Харесай

44-тото Народно събрание откри втората си парламентарна сесия

44-тото Народно заседание откри втората си парламентарна сесия. Тя стартира с химна на Република България и този на Европейския съюз.
По традиция парламентарно показаните сили излизат с заявления за целите си през новия политически сезон. В началото на новата сесия депутатите ще проведат разисквания по питания към министъра на опазването на здравето проф. Николай Петров по отношение на осъществяването на планове за рационализация и образование в незабавната помощ и цялостната тактика за развиването?.
Проекторешението за провеждането на разискванията е подписано от 62 народни представители от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ и е част от програмата за петъчния парламентарен надзор. В него присъединяване ще вземат 9 министри от кабинета „ Борисов “ 3. На депутатски питания ще дават отговор министърът на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 година Лиляна Павлова, министърът на културата Боил Банов, министърът на туризма Николина Ангелкова и други.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР