44-годишният И.Д. бе предаден на съд от Окръжна прокуратура -

...
44-годишният И.Д. бе предаден на съд от Окръжна прокуратура -
Коментари Харесай

Изправят пред съда непоправим наркодилър от Добрич

44-годишният И.Д. бе предаден на съд от Окръжна прокуратура - Добрич за това, че без съответно позволение, държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции, като закононарушението е осъществено в изискванията на рисков рецидив, оповестиха от Апелативна прокуратура във Варна.

Той е притеглен в качеството му на обвинен за закононарушение по член 354а, ал.2, т.4, по отношение на член 354а, ал.1, по отношение на член 29, ал.1, б. " а “ и б. " б “ от Наказателен кодекс.

Обвиняемият бил осъждан неведнъж, като по отношение на него има пет влезнали в действие присъди за държане и държане за разпространяване на високорискови наркотични субстанции, без съответно позволение.

На 31 януари 2022 година, след получена авансово информация, че И.Д. продължава да се занимава с продажба на опиати и следва да осъществя няколко покупко-продажби от вкъщи си, било осъществено претършуване в жилището му. Мъжът бил арестуван на място, в миг на приложимост на хероин. На адреса били открити и конфискувани количества хероин и метамфетамин, разпределени в пакетчета. А в хода на следствието по случая били открити " клиенти “ на 44-годишния мъж, които удостоверили, че той разпространявал наркотични субстанции.

Предстои Добричкият областен съд да насрочи дата за разглеждане по делото против обвинения. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи наказване " отнемане от независимост “ от пет до петнадесет години и санкция от 20 000 до 100 000 лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР