44-годишен мъж получи присъда от 2 години условно с 4-годишен

...
44-годишен мъж получи присъда от 2 години условно с 4-годишен
Коментари Харесай

Осъдиха 44-годишен мъж за укриване на скъпи автомобили

44-годишен мъж получи присъда от 2 години условно с 4-годишен изпитателен период за укриване на скъпи коли. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив.

По съглашение на Районна прокуратура - Стара Загора е наказан Димо Д., на 44 година, за това, че за времето от месец януари 2016 година до 25 октомври 2017 година в град Стара Загора, в изискванията на продължавано закононарушение, за да набави за себе си имотна полза укрил непозната движима движимост – лек автомобил марка „ Нисан – Х Трейл “, благосъстоятелност на сдружение със седалище в гр. София, на стойност 58 793 лв., и спомогнал да бъдат отчуждени непознати движими движимости - лек автомобил марка „ Ленд Ровер “, благосъстоятелност на украински жител, на стойност 54 350 лв., лек автомобил марка „ Ауди “ А4”, благосъстоятелност на неустановено по делото лице, на стойност 44 420 лв., лек автомобил марка „ Мазда CХ-5 “, благосъстоятелност на сдружение със седалище в град София, на стойност 50 553 лв., като всички коли на обща стойност 208 116 лв., за които знаел, че са добити от другиго посредством закононарушение, като укривателството е в огромни размери.

По съглашение, реализирано сред прокурор от Районна прокуратура - Стара Загора и бранителят на обвинения, утвърдено от Районен съд - Стара Загора, на Димо Д. е наложено наказване „ отнемане от независимост “ за период от две години условно с четири години изпитателен период.

Веществените доказателства по делото – 4 броя леки коли е постановено да бъдат върнати на правоимащите физически и юридически лица. Автомобилът, чийто притежател не е открит ще бъде лишен в интерес на страната, в случай че в 5-годишен период от изземването му не бъде потърсен.

Определението на съда има темперамент на влезнала в действие присъда и не предстои на обжалване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР