43-годишният Метин А., предаден на съд от Окръжната прокуратура в

...
43-годишният Метин А., предаден на съд от Окръжната прокуратура в
Коментари Харесай

Осъдиха изверга Метин на 15 години строг затвор

 43-годишният Метин А., предаден на съд от Окръжната прокуратура в Търговище за умишленото ликвидиране на собствен съселянин, осъществено по изключително непосилен метод за убития и с особена свирепост, бе наказан от състав на Търговищкия областен съд на 15 години отнемане от независимост. Наказанието му ще бъде изтърпяно при непоколебим режим.

Умишленото ликвидиране е било осъществено на 12 юни предходната година в поповското село Ковачевец, а повода – спор за невърнат дълг от убития. 61-годишната жертва М.С. дължал 70 лв. на подсъдимия Метин от много време, само че не намирал метод да се издължи.

В деня на убийството след огромно количество изпит алкохол подсъдимият отишъл в дома на длъжника си. Влязъл в двора, като извадил вратата от пантите. Между двамата мъже почнал спор, който прераснал в побой. С юмруци и ритниците по лицето и цялото тяло Метин пребил жертвата си. Броят на ударите, силата, ожесточението и яростта на подсъдимия дефинират закононарушението по член 116 като осъществено по изключително непосилен метод и с особена свирепост.

Метин е осъждан, само че оправдан по право.

Присъдата на Търговищкия областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд във Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР