43-годишен бургазлия скочи на полицай от Четвърто районно управление в

...
43-годишен бургазлия скочи на полицай от Четвърто районно управление в
Коментари Харесай

Рецидивист разби носа на полицай

43-годишен бургазлия скочи на служител на реда от Четвърто районно ръководство в Бургас и му разруши носа. Екшън сцената се разиграла на автобусна спирка, близо до блок 15 А в бургаския жк. „ Меден рудник”, демонстрира информация на Флагман.бг в масивите на Районния съд.

На 19 март т.г. бургазлията блъснал с пестник в лицето пълководец на поделение на Четвърто районно ръководство към бранш „ Охранителна полиция”, като му предизвикал краткотрайно разстройство на здравето - лека телесна щета, изразяваща се в оток на основата на носа с дълбока драскотина и фрактура на носни костици, написа в протокола.

Мъжът е престъпно проявен и осъждан, работил като пълнач на бензиностанция, само че очевидно не си е взел поука от предходните си действия.

Бургазлията се признал за отговорен за закононарушението си над служителя на реда, а бранителят му и прокурорът подписа съглашение.

Районният съд в Бургас го прати за 6 месеца зад решетките, като осъди 43-годишният мъж да заплати и всички разноски по делото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР