42-годишната руска актриса Любов Толкалина отново принуди феновете си да

...
42-годишната руска актриса Любов Толкалина отново принуди феновете си да
Коментари Харесай

42-г. актриса се показа гола и доказа защо е в топ 100 най-секси рускините СНИМКИ 18+

42-годишната съветска актриса Любов Толкалина още веднъж принуди почитателите си да точат лиги пред екраните и да преглеждат деликатно горещите й фотоси.

Тя показа в Instagram кадър, на който е с транспарантна рокля, застанала на крайбрежните камъни.

Толкалина сподели „ летяща походка “, стройна фигура и съблазнителни извивки, които едвам бяха покрити от плат. В надписа на обявата тя реши да си напомни рождения ден на поетесата Марина Цветаева и включи следните редове: „ Лудост - и здравомислие, / Срам - и чест, / Всичко, което те кара да мислиш, / Всичко е прекалено много “.


За броени часове откровената фотография събра повече от 20 хиляди лайкове. А почитателите не можаха да сдържат насладата си, възхищавайки се на изящните форми на актрисата. Мнозина обаче не могат да се примирят с обстоятелството, че звездата парадира с полуголи фотоси и й припомнят за нейната възраст.

"Нимфа! Люба, ти си просто необикновено красива ", написа iraidazelek.

"Красота и никаква циничност ", прибавя xmikepwnz13.


Любовта обаче не е объркана от отрицателните мнения. Наскоро тя се похвали, че е включена в листата на 100-те най-сексапилни дами в Русия съгласно списание Maxim. И потребителите споделиха насладата на актрисата, отбелязвайки, че тя го заслужава.


"Оказва се, че съм в листата на 100-те най-сексапилни дами в Русия съгласно списание Maxim. Вечната женска тематика „ Аз съм най-прекрасната на света “ за мен от дълго време има механически темперамент с користолюбие към лиричния туризъм на тематика „ Природата и хората “... Но въпреки всичко това е хубаво ", написа Любов Толкалина.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР