42-годишната дъщеря на Доналд Тръмп и бивш съветник на 45-ия

...
42-годишната дъщеря на Доналд Тръмп и бивш съветник на 45-ия
Коментари Харесай

Пластични хирурзи обясниха промените във външния вид на Иванка Тръмп СНИМКИ

42-годишната щерка на Доналд Тръмп и някогашен консултант на 45-ия президент на Съединени американски щати, Иванка Тръмп, провокира нова вълна от клюки за пластична хирургия, когато даде показания тази седмица в процеса против татко си за машинация с 250 милиона $. 

Медиите и присъстващите нямаше по какъв начин да не виждат, че дамата се е трансформирала осезаемо. Козметични и пластични хирурзи казаха пред Daily Mail, че считат, че трансформацията на Иванка не се дължи на грим или мъдро осветяване. Това обаче са единствено догатки, а не изказвания, акцентират те.

Според създателя на RIVKIN Aesthetics, доктор Александър Ривкин, Иванка е " работила " върху редица черти на лицето, в това число носа и брадичката. Той стигна до това умозаключение, като съпостави скорошни фотоси и фотоси от 2020 година
" Иванка Тръмп наподобява по този начин, като че ли е претърпяла огромна смяна. Като цяло лицето й в този момент наподобява по-пропорционално, само че по-малко естествено и по-общо, тъй като естествените й недостатъци са понижени. Устните й явно са уголемени с филър. Те наподобяват добре на фотоси от начело, само че незабавно щом тя се обърне отстрани, ръбовете наподобяват неестествено изпъкнали “, споделя той.
Пластичният хирург също по този начин уточни, че дамата има естествено тясна челюст и дребна брадичка и тези " присъщи " черти " ѝ придават неповторим тип ", само че в този момент са изгубени.

„ Изглежда, че тя е добавила забележителен размер към брадичката и челюстта си посредством филъри или импланти. От фотосите наподобява, че брадичката й е ненапълно уголемена и стърчи прекалено много напред “, изясни той.
 Иванка Тръмп, външен тип, пластична хирургия, промени Иванка Тръмп през 2020 г. Снимка: Getty Images  Иванка Тръмп, външен тип, пластична хирургия, промени
Що се отнася до носа, върхът му стана по-дефиниран.

" Тя можеше да реализира този резултат с нехирургична ринопластика с филъри. Бузите й наподобяват по-добре, най-вероятно с помощта на филъра, изключително в най-красивите зони. Бих споделил, че са прекомерно подсилени. Челото й наподобява е взето върху по-закръглена форма в профила. Това евентуално е било направено с филър с хиалуронова киселина. Фините линии, които имаше под очите, към този момент са изчезнали. Може да се е подложила на енергийни процедури като лазер или радиочестота за стягане на кожата или да се е подложила на блефаропластика (хирургия на клепачите) “, заключи наблюденията си Ривкин.
Неговият сътрудник, сертифициран еластичен хирург Норман М. Роу, лекар по медицина, също има вяра, че Иванка е посещавала експерти.
Той счита, че скъсеният връх на носа и пониженият мост на носа са резултат от ринопластика.
 Иванка Тръмп, външен тип, пластична хирургия, промени Иванка Тръмп на процеса в Ню Йорк, ноември 2023 г Снимка: Getty Images
„ Долната част на лицето и шията й демонстрират доста по-дефинирана линия на челюстта и по-тънък, по-дълъг врат. Това може да се дължи на лифтинг на лицето, което е мъчно да се каже от фотосите, само че не е извънредно за 42-годишна жена, или нещо просто, да вземем за пример с хало лазер върху лицето и шията “, добави доктор Роу.

Трети сертифициран еластичен хирург, известният доктор Дейвид Шафър, който основава нюйоркската клиника Шафър на Пето авеню, съпоставя фотосите и заключава, че тя е работила върху устните си, които са тънки.

Освен това доктор Шафер видя брадичката на Иванка, която в този момент наподобява по-очертана и изпъкнала.

Самата Иванка не разяснява информация в медиите и се пробва да пази живота си надалеч от пресата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР