41-годишният Ники Станоев, който замени Митко Павлов като водещ на

...
41-годишният Ники Станоев, който замени Митко Павлов като водещ на
Коментари Харесай

Ники Станоев: Мел Гибсън ме уби, кой друг може да се похвали с това?

41-годишният Ники Станоев, който размени Митко Павлов като водещ на съботното вечерно шоу по Българска национална телевизия, си пожелава Мел Гибсън да го види " по малкия екран " в някое от шоутата, разбра HotArena.

" Невероятен човек, оставих се да ме убие в " Непобедимите 3 ". Колко хора могат да се похвалят с такова нещо? One shot, baby! Но преди този момент си прекарахме доста хубаво. Дори тогава дадох оферти на режисьора за реплики и той доста се впечатли. Та и в този момент няма по какъв начин да не мине без импровизации в шоуто ", показа Ники и посочи, че с Митко Павлов не са в неприятни връзки, в противен случай - чували се и си говорили за предаването.

" Освен като водещ аз не спирам да бленувам за сериозна роля. Имам една такава в досието, която доста си обичам. Става дума за War Inc, в който играеше и беше продуцент Джон Кюсак. Бях началник на защитата на арендби певица, изпълнявана от Хилари Дъф. Героят ми е дребен нападателен вид, жанр Джо Пеши. Това е политическа ирония. В едната сцена имаше сериозен пердах сред мен и него и съвсем да го ступам, само че той ми надделя. Даже си ме умъртви с пневматичен тирбушон в главата ", смее се Ники, който се надява и че в работа със международни звезди ще се откри някой, който той да простреля, а не все него.

" Сега малко съм позаякнал, започнах да вървя постоянно на фитнес, тъй като доста се бях позакръглил, също така сложих и очила. Не мога да кажа, че имам огромен диоптър, само че ми е по-удобно, като карам кола с тях ", разяснява Станоев, който има и нова коса на главата. " Четири часа ме тропосваха и се одобрявам. По мъжка линия сме плешиви ", споделя Станоев.

Актьорът към този момент не се тормози, че е роден с разнообразни очи, те към този момент му носят повече шанс, в сравнение с главоболия. " Като дребен ме притесняваха децата поради този факт. Родителите ми са ме водили по лекари, само че всичко си е ок. Викаха ми " перашка ", което на видински значи " шарено яйце ", а и доста са ме били. Идваше ми с вилица да си извадя едното око, само че популярност богу, се успокоиха нещата ", смее се Николай.

Преди години звездата му изгря в " Шоуто на Слави ", където завоюва надпреварата " Народен актьор ". " Слави заема огромно място в сърцето ми. Написал съм си неговите правила и в този момент, като излизам да повеждам, все си ги дублирам. Невероятен екип бяха при Трифонов ", спомня си артистът.

От 15 години спътница на Станоев е дизайнерката Наталия Живкова. " И двамата сме от Видин. Живеехме в един квартал, а майка ми беше учителка. Няма да се женим в този момент, по този начин ни е добре ", смее се Станоев. Освен че импровизира добре, Ники се похвали и че може да пее превъзходно. " По-скоро да скречвам. Имам рап ария " Бум и Дум ". Имам си и машинка - луп стейшън, с която мога да си пущам части и да миксирам, тъй че мога да си върша и лично шоу ", смее се Ники Станоев, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР