41-годишният мъж от Монтана, който беше обвиняем за убийството на

...
41-годишният мъж от Монтана, който беше обвиняем за убийството на
Коментари Харесай

В Монтана мъж, обвинен за убийството на 17-годишен, се е самозапалил

41-годишният мъж от Монтана, който беше обвинен за убийството на 17-годишния Гошко на 9 октомври 2018, се самозапалил по време на работа, разкриха осведомени.

Георги Рапонски беше посочен от дядото на момчето,че прострелял детето с ловна пушка в главата в местността „ Билото “ край Монтана. Отишли там, с цел да събират трева и дърва с каруца.

Рапонски бе арестуван и след осъществяването на разпити и експертизи бе обвинен, а Апелативен съд – София му взе мярка за неотклонение „ парична гаранция “ в размер на 3000 лв.. Майката на простреляното смъртоносно момче, е изпратила до основния прокурор на България тъжба против Рапонски.

„ Страх ни е да не посегне и на различен човек от фамилията. Не смеем да пуснем децата вън от вкъщи, на учебно заведение и детска градина “, твърди майката.

Преди процеса околните на момчето стачкуваха пред правосъдната палата и желаеха заслужено наказване за него.

Сега мъжът се самозапалил при работа в Монтанско на 9-ти август към 20 часа в местността " Пясъка " в землището на село Доктор Йосифово. Подпалил тениската си и получил обгаряне в региона на гърдите и лицето. Пострадалият съумял самичък да се придвижи с автомобила си до незабавния център на монтанската болница, като малко по-късно изпаднал в кома.

По случая е осъществен оглед, разпитан е очевидец и е формирано досъдебно произвеждане по член 133 от Наказателен кодекс. Той гласи,че „ който аргументи другиму по несъобразителност тежка или междинна телесна щета, се санкционира с отнемане от независимост до една година или с пробация ”.

Няма данни за здравословното му положение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР