41-годишната Меган Маркъл разкри сладкия прякор от детството, с който

...
41-годишната Меган Маркъл разкри сладкия прякор от детството, с който
Коментари Харесай

Меган Маркъл разкри с какъв прякор от детството все още я нарича майка й

41-годишната Меган Маркъл разкри сладкия прякор от детството, с който майка й Дория Рагланд към момента я назовава, пише Daily Mail.

В своя подкаст Archetypes, до момента в който обсъждаше смисъла на псевдонимите с актрисата Михаела Дж. Родригес, херцогинята на Съсекс призна, че майка й към момента я назовава „ нейното малко цвете “.

Меган сподели, че доста харесва този прякор.
 Меган Маркъл, Дория Рагланд, псевдоним от детството, майка на Меган Маркъл Меган Маркъл и Дория Рагланд Снимка: Кралското семейство
Но Меган означи, че постоянно прякорите на децата въздействат на живота на възрастните, изключително в случай че не са прекомерно приятни.

„ Като дете си измисляте прякори, само че не знаете какъв резултат имат върху другите хора “, сподели тя.

Меган прибавя със смях: „ Да, по този начин е. Майка ми към момента ме назовава Цвете. И аз го обичам. Ще бъда 41-годишното цвете на майка ми. “

Прякорът на Маркъл беше упоменат за първи път от чичо й Джоузеф Джонсън през 2019 г. Той приказва за деня, в който Дория схваща, че Меган е сгодена за принц Хари.

" Всички бяхме доста, доста зашеметени и шокирани. Особено Дория. Тя беше толкоз разчувствана. Тя просто сподели: " Моето малко цвете! Как може това да е истина? Моето цвете ще бъде принцеса! “, сподели чичо Маркъл.

По-рано тази година стана ясно, че 66-годишната Дория даже си е направила татуировка с цвете на ръката.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР