41-годишен мъж е открит мъртъв снощи пред дома си в

...
41-годишен мъж е открит мъртъв снощи пред дома си в
Коментари Харесай

Труп на улица в Бургас след съседски скандал

41-годишен мъж е открит мъртъв нощес пред дома си в бургаския квартал „ Меден рудник”. Според съседи на умрелия, минути преди да издъхне, мъжът е взел участие в сборичкване с различен мъж, живеещ в блока. Причините за гибелта се обясняват.

Инцидентът е станал малко преди 19 часа нощес. Според съседи двамата мъже са имали спор от дълго време, а във съдбовната вечер се скарали поради звук, тъй като единият цепел дърва на терасата. Скандалът прераснал в сборичкване пред входа.

Съседи описаха, че няколко души станали очевидци на сбиването, само че никой не се намесил.

41-годишният мъж умрял пред дома си. “Беше мрачно, когато се биха. Видях ги на улицата, другият го биеше и го питах за какво ми бие детето”, сподели пред Нова телевизия майката на умрелия Пламен - Мария Ангелова.
свързани новини10999на 01.05.2019
Часове след случилото се полиция изведе посочения за участник в сбиването. Разследващите към този момент са разпитали очевидци на спора, описаха живеещи в блока.

“Онзи ден отново са имали някакви пререкания”, сподели Вълчан Райков - другар на Пламен.

“Потресен съм от случката. Беше състезател, почтен, трудолюбив. Тренирал е 20 години бокс, с никой не се е скарал, не е конфликтен”, добави различен другар на Пламен - Мирослав Янакиев.

Огледът на мястото продължи няколко часа. Криминалистите работят по няколко версии измежду които и непредумишлено ликвидиране. Експертиза ще потвърди повода за гибелта на мъжа.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР