408 вече може да бъде поръчан и с най-новия 48V

...
408 вече може да бъде поръчан и с най-новия 48V
Коментари Харесай

Peugeot 408 вече и с 48V хибридна система

408 към този момент може да бъде поръчан и с най-новия 48V хибриден мотор. Във разновидността на съоръжение Allure и 48V хибридния вид със 100 кВт / 136 к.с., той стартира от цена от 38 800 евро. Задвижването се състои от 1,2-литров бензинов мотор PureTech, комбиниран с електрифицирана шестстепенна трансмисия със сдвоен съединител. 48-волтовата батерия се зарежда по време на шофиране и от компанията се споделя, че се понижава разхода на гориво с до 15 % с помощта на електрическия мотор в трансмисията.

Хибридната система разрешава тръгване, маневриране (например за паркиране) и шофиране при ниски скорости в напълно електрически режим. В градския трафик Peugeot 408 може да се ръководи в електрически режим с нулеви излъчвания повече от 50 % от времето.

Моделите на Peugeot, оборудвани с 48V хибриден мотор, имат характерни за хибрида екран в цифровия инструментален панел. Той демонстрира 100% електрическо каране (син знак за скорост), както и енергийния поток в системата, равнището на зареждане на батерията, работния статус посредством измервател на мощността (зареждане, Eco, мощност) и % на изминатото разстояние в електрическа режим във всеки даден миг или в края на шофирането.

От Peugeot споделят - „ Пътят към превръщането на Peugeot в електрическа марка продължава, като оборудваме най-новия си модел с нашата съвременна хибридна система. Искаме да предложим на нашите клиенти още повече благоприятни условия, с цел да създадат подвижността по-електрическа дружно с нас. "

В допълнение към 48V хибридния вид, французите оферират Peugeot 408 и с два plug-in хибрида, в които мотор PureTech със 110 кВт / 150 к.с. или 133 кВт / 181 к.с. е смесен с електрически 81 кВт / 110 к.с. мотор и електрифицирана осемстепенна автоматизирана скоростна кутия.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР