40-то юбилейно ловно изложение се провежда в Дортмунд, Германия. На

...
40-то юбилейно ловно изложение се провежда в Дортмунд, Германия. На
Коментари Харесай

Сериозен интерес към българския щанд на 40-то юбилейно ловно изложение в Дортмунд, Германия.


40-то юбилейно ловно ревю се организира в Дортмунд, Германия. На форума „ Лов и куче” (”JAGD & HUND”) има и български щанд
Международният конгрес е измежду най-престижните по рода си в света и е измежду най-мащабните в Европа. Участието на горските структури на авторитетното европейско ловно ревю е значимо, както за разпространение на ловния и различните типове туризъм, по този начин и като опция за определяне на нови контакти и провокиране интереса на задграничните ловци към достолепията на българските ловни полета.

България е показана с богата национална колекция от трофейни експонати от всички типове наедрял дивеч, добити през последните години.

Ловни специалисти от Изпълнителна организация по горите, държавните предприятия и държавните ловни стопанства показват опциите и изискванията за ловджийски туризъм у нас с богат набор от рекламни и осведомителни материали и с присъединяване в формалната стратегия на ревюто. Експозицията ще бъде показана от през днешния ден до края на седмицата.

По време на ревюто „ Лов и куче “ се показват забавни дестинации за лов и лов на риба, съоръжение, организират се лекции. Посетителите могат да се срещнат с специалисти и да се срещнат с новостите в региона на заниманието и свободното време, както и да основат нови благоприятни условия за бизнеса си.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР