40-годишният принц Уилям се появи внезапно на сватбата на бившата

...
40-годишният принц Уилям се появи внезапно на сватбата на бившата
Коментари Харесай

Принц Уилям се появи изненадващо на сватбата на бившата си приятелка СНИМКИ

40-годишният принц Уилям се появи ненадейно на сватбата на някогашната си другарка Роуз Фаркуар в Глостършир. Той пристигна на тържеството самичък, без Кейт Мидълтън, пише Daily Mail.

Роуз се счита за първата публична другарка на Уилям, с която той имаше сериозна връзка. Но по-късно се срещна с Кейт Мидълтън и всички знаем по какъв начин приключи това - с първокласна женитба.

Роуз се омъжи за Джордж Гемел в Света Богородица на очарователна дребна гала в британски жанр. Гемел е доведен наследник на барбадоския строителен магнат сър Чарлз Уилямс, който умря предходната година.
 принц уилям, роза фаркуар, някогашна другарка на принц уилям, женитба 2022, принц уилям някогашен Роуз Фаркуар, някогашната другарка на принц Уилям, се омъжи Екранна фотография
Тъй като сватбата беше зимна, роклята на булката беше украсена с кожа. Излизането пред света на на Уилям идва единствено дни след невижданата офанзива на Хари против кралското семейство от Netflix.

Принцът на Уелс, облечен в грациозен черен смокинг и подобаваща папийонка, се вмъкна дискретно през задната врата, с цел да участва на тържеството, без да притегля прекалено много внимание върху себе си.
 Принц Уилям на сватбата на Роуз Фаркуар 
На тържеството участваха доста остарели другари на Уилям и до неотдавна другари на принц Хари. Но той спря да приказва с множеството си остарели английски другари, откакто се ожени за Меган Маркъл.

И по този начин, на сватбата беше Гай Пели, непосредствен другар на принцовете и кръстник на принц Луи. Присъстваше и Оливия Хънт, последното гадже на Уилям преди да срещне Кейт, със брачна половинка си юрист Никълъс Уилкинсън, а някогашният другар на Кейт Рупърт Финч се появи със брачната половинка си Наташа Руфъс Айзъкс.

Имаше и приятел на принц Хари Том " Скипи " Инскип, с който Хари се скараха, откакто го посъветва първо да огледа Меган, преди да се ожени за нея.

Припомнете си, че всички присъстващи другари на Уилям и Роуз се познават от детството и от университетските времена. Уилям и Роуз, щерка на някогашния конник на кралицата майка и някогашен занаятчия на лова Бофорт.
 Роуз Фаркухар, някогашната другарка на принц Уилям, се омъжи за доведения наследник на милионер 
Тя се среща с Уилям през 2000 година, след среща в поло клуба Beaufort в Глостършър, откакто Уилс приключва своето A-level в Eton.

Роуз и Уилям постоянно са били в положителни връзки и постоянно са се срещали на сватби през годините с помощта на общите си другари. И по този начин, Роуз участва на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл.
 Роуз Фаркуар, някогашната другарка на принц Уилям, се омъжи 
След раздялата с Уилям Роуз се реалокира в Ню Йорк, където учи актьорско майсторство в Института Лий Страсбърг.

Тя е певица и създател на песни, която се появи в The Voice в Обединеното кралство през 2016 година и сега работи в замъка Белвоар на херцогинята на Рътланд.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР