40-годишният Н.Н. беше признат за виновен и осъден с лишаване

...
40-годишният Н.Н. беше признат за виновен и осъден с лишаване
Коментари Харесай

Осъдиха мъж за разпространение на наркотици

40-годишният Н.Н. беше приет за отговорен и наказан с " отнемане от независимост “ за период от една година и шест месеца при първичен непоколебим режим на изтърпяване. Той ще би трябвало да заплати и санкция в размер на 3000 лв., както и направените по делото разходи на стойност 1523,92 лв..

Мъжът беше притеглен към наказателна отговорност от Окръжна прокуратура - Търговище за това, че без съответно позволение държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции - закононарушение по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Н.Н. бил добре прочут на органите на реда и бил неведнъж осъждан за разнообразни закононарушения, в това число за държане на неразрешени вещества. Горепосоченото закононарушение той направил в изпитателния период по предишно наказание.

Съдебният състав приведе в осъществяване наложеното му през септември 2021 година наказване " отнемане от независимост “ за период от една година и шест месеца. Така 40-годишният мъж ще прекара в пандиза общо три години.

При профилирана интервенция, провела се през месец юни 2023 година, в дома на Н.Н. били открити и конфискувани три типа наркотични субстанции – кокаин, метамфетамин и марихуана.

Одобреното от съда съглашение е със мощ на присъда и не предстои на обжалване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР