40-годишният бивш полицай, който беше задържан за банковия обир в

...
40-годишният бивш полицай, който беше задържан за банковия обир в
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста бившия полицай, който ограби банка, баща му подаде оставка

40-годишният някогашен служител на реда, който беше арестуван за банковия грабеж в Дупница, остава за непрекъснато в ареста, това реши през днешния ден съдът, откакто за това настоя окръжната прокуратура.
Още по тематиката
Според държавното обвиняване " грабежът е осъществен брутално ".

 Банковият обирджия от Дупница сподели къде е скрил парите. Баща му: Ако знаех, щях да го спра Виж още

Обвиняемият Крум Йорданов съобщи в правосъдната зала, че е работил импулсивно и не помни нищо от своите дейности, даже е не запомнил къде е хвърлил оръжието. Действията му били предизвикани от затрудненото състояние, в което бил - с жена му имали доста заеми, които мъчно обслужвали.

Йорданов добави, че 19 години е бил служител на реда и помоли да бъде оставен под домакински арест, с цел да се грижи за детето си, до момента в който брачната половинка му е на работа .

Адвокатът му също посочи, че младият мъже е направил признания и има деца, по тази причина настоя да не бъде оставян в ареста.

" Докъде докарахме хората, виновни хора да правят безумия и нелепости ", разяснява пред публицисти Сашо Янев.

Експолицаят, който е работил в София, беше арестуван за по-малко от 2 часа, откакто измежду бял ден нахлу въоръжен в неохраняем банков клон, стреля няколко пъти и удари служителка, която го заключила.

" Травмата е извънредно огромна, главно психическата, доста е изплашена, не желае да приказва за това. Има и някои физически пострадвания, които се надяваме скоро да отшумят ", описа пред bTV дъщерята на пострадалата, която заварила майка си със скъсана риза след нападението.

Йорданов, който беше сниман от жител по какъв начин бяга от банката, към този момент призна къде е скрил откраднатите пари - 54 000 лв., и ги сподели на някогашните си сътрудници.

Днес от ГЕРБ подчертаха, че татко му - общинският консултант Йордан Йорданов, е подал оставка от постовете, които заема. След обира той разяснява пред медии, че в случай че е знаел какво замисля синът у, е щял да го предотврати.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР