40-годишната актриса Гергана Данданова, която влезе в ролята на Ина

...
40-годишната актриса Гергана Данданова, която влезе в ролята на Ина
Коментари Харесай

Звездата на „Клетката“ Гергана Данданова: Заради героинята ми Ина си изсветлих косата и се чувствам освежена

40-годишната актриса Гергана Данданова, която влезе в ролята на Ина в сериала „ Клетката “, разказва героинята си като амбициозна, мощна, смела и действена жена. Актрисата признава, че постоянно е предпочитала негативните функции, само че около настоящата си героиня е заобичала и позитивните такива.

 

С всички артисти от снимачната площадка се сработили ужасно и станали като едно огромно семейство. Горда е, че е съумяла да се оправи сама с екшън сцените, които са по сюжет, защото преди този момент в никакъв случай не е взела участие в нещо сходно. За ролята си в сериала е с нов цвят за косата. Искала да се подстриже и да си направи бретон, само че продуцентите на сериала й споделили, че не е желателно, само че пък за сметка на това й разрешили да смени цвета си.

Твърди, че с новия цвят се усеща много по-приятно и някак си освежена.

 

Със брачна половинка й Юлиян Малинов играят дружно в сериала, само че досега не са имали общи подиуми. Двамата със брачна половинка й са дружно от студентските им години, минали са през голям брой компликации, само че това, което ги е съхранило досега като семейство е фактът, че постоянно са имали съгласие между тях.

В продължение на 10 години със брачна половинка й водели борба за дома си и живели без ток и вода. След тази преживелица и двамата са на правилото, че това, което не те убива, те прави по-силен.

 

 

Като най-труден персонален миг дефинира гибелта на майка си преди 4 години, която си отишла от рак на белия дроб. Категорична е, че майката е непрежалима и надали има човек, който да може да се оправи с такава загуба.

 

Имала проблеми с тежестта единствено в ученическите си години. Никога не е пазила диети и е признателна на гена си. не дефинира себе си като суетна, само че въпреки всичко поставя грижи за външния си тип, без да се вглежда прекалено много в себе си. Не е от тези, които постоянно вървят на козметик и се тормозят от бръчки. На тях гледа като на белег от хубавия живот, който е имала.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР