40 дни след края на сезон 2018/2019 дойде време за

...
40 дни след края на сезон 2018/2019 дойде време за
Коментари Харесай

ЦСКА атакува Европа пряко по bTV Action и на сайта btvnovinite.bg

40 дни след края на сезон 2018/2019 пристигна време за нови футболни страсти и то с европейски привкус. ЦСКА открива акцията на българските клубове в шампионатите на Стария континент. “Червените” се изправят против “Титоград” от Черна гора.

Първият мач ще се изиграе на стадион “Българска армия” и ще може да го гледате директно по bTV Action, на VOYO.BG, както и гратис на нашия уебсайт btvnovinite.bg от 20:00 ч.

Снимка: Lap.bg

Българският тим ще излезе на терена като любимец. Целта е ясна - изразителна победа, която да донесе комфорт на играчите и управлението преди реванша в Подгорица. Треньорът на ЦСКА Добромир Митов разкри, че се надява да реализира удобния резултат с ранен гол, само че не се заблуждава, че противниците от своя страна ще се стремят към изненадата.
Митов: Трябва ни ранен гол и изразителна победа (ВИДЕО) Гледайте ЦСКА - "Титоград " във вторник от 20 ч. по bTV Action
В “червените” редици ще липсва капитанът Николай Бодуров. Главният управител на отбора - Стойчо Стоилов, съобщи в предаването “Тази сутрин”, че повода е в това, че бранителят е пропуснал основна част от подготовката за сезона поради травма. Иван Турицов е с контузия, а Борислав Чорбаджийски е осъден.

Тимът от Черна гора към този момент организира една подготовка в София. Въпреки че осъзнава ролята си на новобранец в дуела, “Титоград” няма да се съобщи без пердах и също ще направи всичко допустимо да победи и да изненада футболните почитатели.

Снимка: Lap.bg

Треньорът Драголюб Джуретич застана отпред на “романтиците” преди месец и това ще бъде първото му огромно тестване, което се надява да прескочи с добра оценка.
Треньорът на " Титоград ": ЦСКА е любимец, само че ние не се опасяваме Гледайте ЦСКА - "Титоград " във вторник от 20 ч. по bTV Action и на btvnovinite.bg
В тима имат и нов водач - опитният нападател Радомир Джалович, който е бил част от " Риека " и " Цървена звезда ". След като " Титоград " се раздели със основна част от играчите си, той ще се нагърби със задачата да води отбора към мечтана победа.

Срещата от първия прелиминарен кръг на Лига Европа сред ЦСКА и " Титоград " може да гледате директен по bTV Action, на VOYO.BG и на уеб страницата btvnovinite.bg директно от 20:00 ч. през днешния ден (9 юли).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР