40 българи останаха блокирани на летищев Мадрид тази сутрин, съобщиха

...
40 българи останаха блокирани на летищев Мадрид тази сутрин, съобщиха
Коментари Харесай

В Struma.com! Тревога: Заради муден митнически контрол 40 българи в Испания изпуснаха самолета и останаха блокирани на летище в Мадрид, сред тях и Б.Борисов от Благоевград

40 българи останаха блокирани на летищев Мадрид тази заран, оповестиха за Struma.com близки на един от пасажерите, Бисер Борисов от Благоевград. Заради занимателен, ленив митнически надзор, групата нашенци изпуснали самолета на компания Ryanair в 6.00 часа и ще би трябвало да изчакат различен полет за България. Оказало се,че подобен има едвам във вторник. Дотогава групата би трябвало да остане на летището или хората да си наемат хотел, който управляващите на летището, по чиято виновност българите са изпуснали самолета не им обезпечават.

" Тази заран служителят на летището, който проверявал пасажерите за полета Мадрид- София е бил самичък и е обслужвал опашка от най-малко 200 индивида. Когато групата,в която е бил благоевградчанинът Борисов е пристигнала до контрола,вратите се затворили и оттова им дали отговор,че самолетът е изхвърчал, тъй като те са закъснели, описаха близки на благоевградчанина, които през днешния ден били на летището в София,където той трябвало да дойде към 11 часа

" Казали са им още,че нямат ангажимент да им обезпечат хотел, нито пък билетите им ще служат за идващия полет, би трябвало да си купят нови, в случай че не съумеят да си намерят хотел или заслон, ще би трябвало да стоят на летището до вторник, когато е първият полет от Мадрид за София, представете си повече от 2 денонощия на летището да останат тези хора.

Да не приказваме, че е допустимо някои и да нямат пари за нов билет. Днес е неделя,никой от посолството,или български представители там няма да се ангажира със случая, кажете към кого да се обърнем,това са 40 индивида,сред които и деца, посред зима, да останат на летището, споделят обезпокоените близки на Бисер Борисов от Благоевград.

За случая ще бъде сезирано външното ни министество, по какъв начин да се помогне на тези хора, които поради мудността на испанците,ще би трябвало да преживеят тридневен стрес. Очаквайте детайлности.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР