4. Горещите душове действат много разтоварващо на тялото, но не

...
4. Горещите душове действат много разтоварващо на тялото, но не
Коментари Харесай

Цял Живот Сте Си Миели Косата Грешно! Ето Как Се Прави!

4. Горещите душове работят доста разтоварващо на тялото, само че не са толкоз потребни за косата. Тя има потребност от топла и даже единствено хладка вода. Горещата вода изсушава кожата.

5. Ако обичате да експериментирате с шампоаните и балсамите, знайте, че това работи стресиращо на косата ви. Битува мит, че би трябвало постоянно да ги сменяте постоянно, само че това не е напълно правилно. Когато попаднете на добър шампоан - използвайте него, предава kanal3.bg.

6 Изливането на огромни количества шампоан - това е неточност - може би обичате по какъв начин ухае и по какъв начин омекотява косъма, само че не прекалявайте.

7. Грешка: Държите мократа си коса, увита в забрадка, вместо единствено да я избършете и да я махнете от главата си. Косата ви е доста деликатна част от вас, по-добре й давайте повече независимост и не я тормозете като я увивате в хавлии или я връзвате, до момента в който е мокра - тогава е най-уязвима.

8. Четката е зложелател на мократа коса. Втривайте шампоана нежно и не се решете, когато косата ви е мокра, с цел да бъде косата ви здрава.

9. Грешка е да стартирате нанасянето на шампоана всякога от корените на косата надолу. Пробвайте да го вършиме от тила нагоре понякога.

10. Грешка: Шампоан върху суха коса - това е противопоказно. Уверете се, че косата ви е изцяло мокра преди да си сложите шампоан!

11. Нанасяш шампоан на цялата глава - няма смисъл - слагайте шампоан в корените и еликсир единствено в краищата. Така ще има баланс и по-голяма изгода от продуктите, които ползвате.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР