4-годишното момченце, което вчера бе блъснато последователно от две коли

...
4-годишното момченце, което вчера бе блъснато последователно от две коли
Коментари Харесай

Зловеща съдба: Блъснатото от 2 коли русенче е бебето, заключено от майка си в кола при 33°

4-годишното момченце, което през вчерашния ден бе блъснато поредно от две коли в Русе, е порасналото към този момент бебе, което през август 2016 година бе заключено от майка си повече от половин час в кола при 33-градусова горещина и се наложи полицията да разрушава автомобила.



Тогава институциите оставиха 8-месечното бебе краткотрайно в комплекса за обществени услуги и по-късно го върнаха на майката - доктор Таня Попова от Две могили.

Вчера общопрактикуващата лекарка, която има четири деца - въпросното момченце, 5-годишно момиченце и две по-големи деца, които са избрали да живеят с татко си, била с двете дребни деца в Русе.

На ул. "Борисова " 4-годишният й наследник се изтръгнал от ръката й и изскочил на платното. Там детето е било ударено първо от лек автомобил "Пежо ", каран от мъж на 62 години, а по-късно и от автомобил "Хюндай ", ръководен от лидер на 49 години .

Момчето е превозено в университетската болница "Канев ". То е настанено в реанимацията, поради множеството пострадвания, строшен таз и ръка. Състоянието му обаче е нормализирано и сега няма заплаха за живота му.

От болничното заведение с първи вести за детето, пометено от две коли в Русе

"Засега е отвън заплаха и ще бъде приведено в ортопедия за по-нататъшно лекуване на счупванията ", изясни детският хирург Д-р Танжу Панджар, представен от Българска национална телевизия.

На място са изпратени два екипа на полицията. Двамата водачи са тествани за алкохол, пробите им са с негативни.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР