4-годишно дете в Бангладеш, засегнато от мистериозно заболяване, заради което

...
4-годишно дете в Бангладеш, засегнато от мистериозно заболяване, заради което
Коментари Харесай

4-годишно момче в Бангладеш изглежда като старец, не знаят защо

4-годишно дете в Бангладеш, наранено от мистериозно заболяване, поради което наподобява като дъртак, бе признато в болница в Дака за проучвания, съобщи Франс прес.

Лекари в университетската клиника в Дака се съгласиха да се опитат да диагностицират болестта и да лекуват гратис момчето, което се споделя Байезид Шикдар и произлиза от оскъдно земеделско семейство.

Детето по рождение е с остатъци от кожа, които висят от крайниците и лицето му. Затова наподобява като дъртак. Освен това то има свързани със болестта сърдечни, слухови и зрителни проблеми.

Семейството ни се срещна с доста лекари, само че нито един от тях не съумя да разбере от какво страда детето ни,

съобщи татко му Лаблу Шикдар.

Продадохме земята си, с цел да може то да се лекува в локални лечебни заведения. Отведохме го при лечители, изпробвахме лечения въз основата на растения и билки, само че нищо не оказа помощ. Тази клиника е последната ни вяра.

Някои лекари допуснаха, че става въпрос за прогерия – болест, която провокира мистериозно стареене малко след раждането.

Тя въодушеви кино лентата „ Странният случай с Бенджамин Бътън “. В него Брад Пит извършва роля на мъж, който се ражда възрастен и се подмладява с времето.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР