4,32 млн. евро без ДДС, което са над 5 млн.

...
4,32 млн. евро без ДДС, което са над 5 млн.
Коментари Харесай

10 млн. лв. ще връщаме на ЕС заради Ларгото: Културният министър - slava.bg

4,32 млн. евро без Данък добавена стойност, което са над 5 млн. евро с Данък добавена стойност желае ОЛАФ да бъдат възобновени от България в европейския бюджет поради измами при плана за Ларгото в сърцето на София. Напомняме, че по този план 19 минути неведнъж писа, а и Елена Йончева извади абсурден запис на министъра на културата при Борисов 3 Боил Банов, станал шлагер като "Ало, Банов съм ". По времето на ремонта на столичния площад Независимост той е заместител на Вежди Рашидов. Интересно е, че писмото, което е изпратено от Брюксел освен на държавното управление на ГЕРБ, само че и на основния прокурор е крито 6 месеца - датата е 22.12.2020 година Новината лъсна в предаването ЕвроДикофф при присъединяване на служебния културен министър проф. Велислав Минеков. Водещият Сашо Диков посочи, че по Ларгото има закононарушение по член 283 от Наказателен кодекс, както съответно е разказано в документа на ОЛАФ. На 02.02.2021 година идва второ писмо, тъй като сумата не е обжалвана, само че не са и подхванати ограничения от нашите органи. Трето писмо има от 5 май 2021 година при държавното управление в оставка.

Има нещо уличаващо: Банов беше единственият министър от Борисов 3, който не беше повдигнат за претендент на ГЕРБ на последните парламентарни избори на 4 април и не стана народен представител в 45-ото Народно заседание. Сега разбираме за какво.

"За месец мога да стана милионер единствено от подписи за монументи на културата, чийто статут се трансформира. Това е един погубен институт. От 2700 души той беше редуциран от ГЕРБ до 120, от които действително работещи са 45 души, от които единствено 11 с право на мнение. Това не може да работи. И е направено умишлено. Освен повече хора, би трябвало и гневна цифровизация там ", разяснява министърът.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР