39-годишната Гуинет Монтенегро от Австралия, която се занимава с проституция

...
39-годишната Гуинет Монтенегро от Австралия, която се занимава с проституция
Коментари Харесай

Проститутка написа книга какво всъщност искат мъжете


39-годишната Гуинет Монтенегро от Австралия, която се занимава с проституция 12 години, пусна книга за тайните на своята специалност. Тя е преспала с 10 000 клиенти и решила да опише, какво в последна сметка желаят мъжете, написа New York Post.

В книгата си „ Да бъдеш финансово сполучлива в сексиндустрията “, Монтенегро споделя, че множеството мъже не търсят в проститутките особени чувства, а просто желаят да се забавляват. При това, на тях им е прелестно и дамата да е в положително въодушевление по време на срещата. Авторката твърди, че има търсене за всеки вероятен тип телосложение. Много мъже се усещат неудобно с доста красиви дами и по тази причина избират за компаньонки проститутки с елементарна осанка.

Според Монтенегро изгода от своята специалност може да извлече даже и 60-годишна продажница. Тя споделя за своя позната жена, която почнала да практикува като компаньонка на …83 години и в продължение на четири години получавала за своите услуги по 250 лири на час. „ Мъжете не желаят единствено секс, само че и нормално другарство. Възрастните клиенти мъчно си поддържат връзка на едно равнище с дами на възрастта на дъщерите им. Монтенегро признава, че е написала книгата си, с цел да показа своя опит за финансов триумф в тази не изключително непрестижна специалност. По думите й, към нея се обръщат проститутки, които са обезверени от своето материално състояние.

През септември, учени от Висшата школа по стопанска система в Москва организираха проучване за цената на услугите на проститутките в съветската столица. Те са открили, че цената съвсем не зависи от възрастта на дамите. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР