''Аз съм роден и съм израснал в София, учил съм

...
''Аз съм роден и съм израснал в София, учил съм
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на София Борис Бонев: Фандъкова да не напада младите хора

''Аз съм роден и съм израснал в София, учил съм във Френската гимназия, след което приключих във Франция, в Сорбоната, две магистратури, едната по нововъведения, другата по мениджмънт. Въпреки че животът в Париж сигурно добре ми влияеше, прекарвах си отлично там, работех, имам доста другари, моята пристрастеност постоянно е била София още от малко момче. За мен беше естествено и доста елементарно решението да се върна в България и да се занимавам интензивно с гражданската си активност'', по този начин отговори на въпроси за себе си обявилият се преди няколко дни за претендент кмет на София Борис Бонев, който е деятел на гражданската организация ''Спаси София''. Думите му са предаването ''Денят с Веселин Дремджиев'' по ТВ+, а въпросите към Бонев задава точно водещият на предаването Веселин Дремджиев.

''Дълго време, над 3 години, работих в една от най-големите български компании за произвеждане и дистрибуция на био артикули. Бях в интернационалния ѝ екип и отговарях за развиването на пазарите в 12 страни от Европа и Близкия Изток, в това число Франция, Бенелюкс, Италия и по този начин нататък. Семейството ми е отлично и доста ме поддържат. Баща ми има дребен бизнес, дребна печатница, а майка ми е доктор. Брат ми е студент в УАСГ по строителство на здания и съоръжения'', продължи Бонев с отговорите на въпросите, които касаят биографията му, а и освен.

''Нито аз, нито някой от екипа на ''Спаси София'', нито моето семейство имаме какво да крием. Винаги през последните 10 години, откогато аз интензивно се занимавам с гражданска интензивност посредством организацията ''Спаси метрото'', след което със ''Спаси София'', сме били безусловно поредни в нашите отзиви, във всичко, което вършим, тъй че нямам никакви терзания, че може някой да откри нещо. Иначе, че ще ме ''окалят'' - изцяло е допустимо. То към този момент стартира. ''Кафявите'' медии са ясни, няма какво да ги разясня. Не им обръщам внимание, изобщо не ме интересува, да пишат каквото желаят. Казвам го, тъй като нашият единствен приоритет е да работим за софиянци, да работим за хората в София, както сме го правили до момента и по тази причина в действителност предприехме тази в действителност смела стъпка, само че мисля, че откакто толкоз доста успяхме да свършим отвън Общината, можем да свършим още повече и аз мога да свърша още повече, когато съм в нея'', съобщи претендентът за кмет на София Борис Бонев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР