38-годишният мъж с инициали И.Д, който на 19 март нападна

...
38-годишният мъж с инициали И.Д, който на 19 март нападна
Коментари Харесай

Арестуваха мъжа, който нападна адвокат Стефан Левашки: Повдигат му обвинение за хулиганство

38-годишният мъж с букви И.Д, който на 19 март атакува с камък и закани юрист Стефан Левашки в Пловдив ще бъде упрекнат в безчинство. Това оповестиха от Районната прокуратура. Извършителят на действието е открит. В хода на следствието през днешния ден пострадалият правист е  разпознал И.Д, като причинител на действието. Нападателят е арестуван за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Той не е осъждан.

На 19 март сутринта във Второ РУ–Пловдив е бил подаден сигнал от юрист Стефан Левашки, че до момента в който разхождал кучето си в междублоково пространство в Пловдив е бил атакуван от чужд човек, без да го е предизвикал.

Агресивният мъж отправил голям брой обиди, както и закани, по отношение на това, че юристът разхождал домашния  си любим  в региона. В един миг непознатият хвърлил камък към Стефан Левашки и го уцелил в гърба. Няма открити пострадвания. След подадения сигнал е почнала инспекция, като в границите на 24 часа материалите са докладвани в Районна прокуратура–Пловдив и е формирано досъдебно произвеждане за безчинство. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР