38-годишният бургазлия Милен Стойчев, който стана шокиращо известен преди месеци

...
38-годишният бургазлия Милен Стойчев, който стана шокиращо известен преди месеци
Коментари Харесай

Измамникът Милен, който ужили десетки в мрежата, пак ще се разхожда свободно

38-годишният бургазлия Милен Стойчев, който стана шокиращо прочут преди месеци с това, че е вземал пари от наивници, които покорил като красивата и бедстваща Мария във фейсбук, ще се разхожда свободно. Районен съд-Бургас промени през днешния ден мярката му за неотклонение от „ домакински арест “ в „ Подписка “.

Съдия Калина Пенева му сподели, че от него се чака да работи и да възвърне парите на хората. „ Може да разчитате на мен, аз съм заслужен човек “, отвърна той.

Въпреки че в интернет гордо се е подвизавал със фотография на красиво момиче, в коридорите на съда Милен настойчиво криеше лицето си. За задачата си носеше специфична тениска, която му служеше за було. Дори разговаряше отдолу под нея с новия си юрист – Веселин Цонев. На излизане от правосъдната зала Милен се обърна към публицистите и сподели: Какво да ви се демонстрирам, да ви върша кефа “.

По време на днешното правосъдно съвещание се оказа, че е имал присъда от Районен съд-Несебър за закононарушение срещу собствеността, само че е бил оправдан. Прокур Андрей Червеняков настоя той да остане под домакински арест. Адвокатът му обаче изиска изменение. „ Ограничаването на свободата му към този момент е прекомерно тежко. Това граничи не с мярка за неотклонение, а с наказване. Парите, които са постъпвали по сметките не са от излъгани хора, а от пенсиите на баба му. “, твърдеше отбраната. За пет месеца предварителното произвеждане е събрало 6 тома, само че с него е осъществено единствено едно следствено деяние – разпит. Адвокатът изиска подписка.

„ Съжалявам откровено за действието, в което съм упрекнат. Нека да ме пуснат под гаранция или подписка. Аз не съм имал физически контакт с тези хора. Чувствам се малоценен. Осмислих доста неща. Аз не съм нарушител, няма и да бъда. Моля да ми дадете късмет за един пълностоен живот. Имам предпочитание и огромна мотивация да върна средствата “, даде обещание той.

В жилището си бил по-опасен, в сравнение с на открито. „ Искам да поправя грешката и да се грижа за болната си баба “, сподели Милен. Той работил 4,5 години, само че без трудови контракти, тъй като имал заеми и когато го назначили публично, незабавно му бил налаган запор.

Източник: burgasinfo.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР