38-годишен мъж е задържан за притежание на незаконно оръжие и

...
38-годишен мъж е задържан за притежание на незаконно оръжие и
Коментари Харесай

Спипаха мъж с незаконно оръжие и боеприпаси

38-годишен мъж е арестуван за владеене на нелегално оръжие и муниции. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

На 20 ноември към 11.00 на пътя София - Варна в региона на село Български извор за полицейска инспекция е спрян лек автомобил „ БМВ “, ръководен от 38-годишния мъж от село Градежница.

При инспекцията униформените открили, че лидерът кара след приложимост на метамфетамин и амфетамин, а при претършуване в автомобила разкрили и иззели 7 патрона от друг диаметър. Претърсено е и работно помещение, благосъстоятелност и употребено от същия човек.

Там служителите на реда намерили още 156 патрона - друг диаметър, и цев от гладкоцевно оръжие, а от три транспортни средства, паркирани в двора пред работното помещение, иззели 3 еднозарядни револвера без фабрични номера, самозаряден револвер с пълнител в него, 16 патрона за друго оръжие, заглушител за револвер и гладкоцевно оръжие Иж 12. По случая в районно управление (на МВР) - Тетевен е формирано досъдебно произвеждане, а работата по него продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР