37-годишният сводник в Холандия Илко Тонев обезобрази от бой и

...
37-годишният сводник в Холандия Илко Тонев обезобрази от бой и
Коментари Харесай

Арестуваха в Бургас наш сводник, обезобразил момиче в Холандия

37-годишният сводник в Холандия Илко Тонев обезобрази от пердах и едвам не умъртви продажница, подлъгана от него да замине. Историята описа за "Дейли Мейл " правозащитник от Австрия.

Тонев подлъгал 20-годишна българка да замине за Холандия. При идването си обаче, младата жена остава без паспорт и документи. Сводникът ги взел и я принудил да проституира.

Маргарита направила опит да избяга, когато тя и сутеньорът се връщат за малко в България, само че Тонев я върнал, а отмъщението му било грубо - той я пребива, цялото ѝ тяло е в белези.

След побоя, тя била захвърлена от кола пред болница в България.

Тя оживяла в болничното заведение, а малко откакто към този момент е можела да приказва, 37-годишният мъж е арестуван от българската полиция при започване на септември в Бургас. Новината за ареста му заяви даже полицията във Хага.

Момичето не тръгнало за работа и пари, а по обич, споделя австрийският правозащитник Норбърт Чипек, който оказва помощ на жертви на трафик на хора и проституция.

За Холандия един от най-големите проблеми е точно трафикът и проституцията. Между 2010 и 2014-а година жертвите на трафик са близо 7000.

Момичето е останало под крилото на австриеца, който събира пари за още интервенции, с цел да ѝ помогне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР