37-годишният лондонски композитор Джон Чембърс и други членове на семейството

...
37-годишният лондонски композитор Джон Чембърс и други членове на семейството
Коментари Харесай

Композитор откри случайно седем свои братя и сестри

37-годишният лондонски композитор Джон Чембърс и други членове на фамилията му са получили ДНК проби като коледен подарък. Когато мъжът си прави теста, се оказва, че неговият биологичен татко е донор на генетичен материал, който има най-малко седем други сина и дъщери от разнообразни майки.

„ Бащата се помотваше и по този начин не изпрати теста си за инспекция. И си помислих: „ Защо пък не? Ще схвана до каква степен съм викинг. "

Резултатите на брат му съвпаднали с тези на майка му, само че не и на татко му.

„ Погледнах резултатите и си помислих: „ Боже мой, мама си е имала ухажор? “ Когато ми споделиха всичко, останах комплициран. Това беше прочувствена смяна за идващите седмици и месеци “, споделя Джон Чембърс.

След това изобретение целият му живот се разделя на преди и след.

„ Губиш своята еднаквост. Други хора, които са разбрали, че са заченати от донор на сперма, оповестяват за сходни прекарвания. Те си помислиха: „ Кой съм аз в този момент? “, показа още той.

Сега обаче британецът постоянно се вижда с доведените си братя и сестри. Ходят по питейни заведения и вършат фамилни барбекюта. Освен това те разкрили биологичния си татко и се срещнали с него в една механа. „ В началото той беше малко леден и това можеше да се разбере. Той очевидно се притесняваше, че самоличността му е разкрита “, изясни Чембърс.

От 2005 година в Обединеното кралство има закон, който отстранява анонимността на донорите на яйцеклетки и сперма. Сега хиляди хора могат да разпознаят своите биологични родители, осведоми БГНЕС.

По-рано беше обявено, за гражданин на Барселона, който намерил акта за раждане, нужен, с цел да се ожени, и разкри шокираща фамилна загадка. Мъжът откри, че същинската му майка е жена, за която той не е знаел нищо.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР