37-годишната учителка по философия Златка Атанасова загубва единия си крак

...
37-годишната учителка по философия Златка Атанасова загубва единия си крак
Коментари Харесай

Нека помогнем! учителка губи единия си крак в катастрофа, за да се движи отново, има нужда от протеза за 50 000 лева

37-годишната учителка по философия Златка Атанасова изгубва единия си крайник при злополука. Младата жена има потребност от финансова поддръжка. Класната в никакъв случай не е оставала без обичта на своите възпитаници, само че тя ескалира при драматичен случай, който кара децата да създадат пътека до болница " Пирогов ", споделя regiona.bg.

Преди месец Златка става жертва на самоуверен водач, който я опустошава от тротоара. Учителката изгубва единия си крайник, само че преподава един от най-важните си уроци - този за силата на човешкия дух.

" Казвам се Златка Атанасова, на 37 години, с специалност преподавател. В безразсъден случай изгубих единия си крайник. За да мога още веднъж да се движа свободно и интензивно, се нуждая от протезиране на стойност 50 000 лв.. Моля за Вашата помощ. Банковата сметка е дарителска и средствата могат да бъдат употребявани единствено за медицински цели. За компаниите, които оказват помощ, се поставят данъчни облекчения. След протезирането всички останали средства по сметката ще бъдат преотстъпени на различен нуждаещ се ", споделя учителката.

  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР