37-годишната стилистка се скрила в гардероб, дегизирала се с перука,

...
37-годишната стилистка се скрила в гардероб, дегизирала се с перука,
Коментари Харесай

Само за шест дни: Осъдиха фризьорка, крала от колежка

37-годишната стилистка се скрила в дрешник, дегизирала се с перука, маска и ръкавици
Получи 10 месеца условно

Фризьорка от Пловдив бе наказана на 10 месеца условно единствено шест дни, откакто бе хваната да краде от апартамент на своя колежка. Мария Сулева подписа съглашение с прокуратурата и през вчерашния ден сутринта то бе утвърдено от съда.

37-годишната жена работела като асистент във фризьорски салон, споделиха от прокуратурата в Пловдив. Там се срещнала с колежката си - козметичка, която живеела със фамилията си и брат си в апартамент в регион “Южен”. Срещу тях се намирало жилището на нейната баба. Сулева решила да обере двете места и се сдобила с ключове от вратите. На 6 август вечерта тя влезнала първо в жилището на колежката си, която отсъствала от вкъщи. Оттам отмъкнала 1500 лв., златни украшения, декорации за коса, перука и други движимости. Всичко напъхала в раницата си и се насочила към второто жилище.

Отключила го и светнала лампа. После взела 150 лв., персонален почетен знак, златни украшения и движимости. През това време се прибирал братът на колежката є, който видял осветената стая, а знаел, че баба му е на отмора. Повикал служители на реда, които влезнали в жилището. При обход в жилището те разкрили Мария да се крие в дрешника дружно с плячката. За да не я разпознаят, тя си била поставила перука, маска и ръкавици. След задържането є тя върнала откраднатите движимости.

Сулева била с чисто правосъдно минало, не била известна до момента и на Министерство на вътрешните работи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР