37-годишната майка на три деца Сара Смит от Оксфорд (Великобритания)

...
37-годишната майка на три деца Сара Смит от Оксфорд (Великобритания)
Коментари Харесай

Жена реши да пробва популярна тенденция в TikTok със сурови картофи и остана шашната

37-годишната майка на три деца Сара Смит от Оксфорд (Великобритания) реши да ревизира една известна наклонност в TikTok - да употребява резени сурови картофи, с цел да се отърве от тъмните кръгове под очите, бръчките и пигментацията по лицето. .

Сара реши да опитва тренда с картофи, тъй като разполага с стеснен бюджет за скъпи артикули за хубост.

„ Като майка с три деца и куче, не мога да си разреша да разходвам пари за скъпи артикули за грижа за кожата, тъй че картофите изглеждаха като съвършената безвъзмездна алтернатива “, изяснява блогърът.

Жената нарязала резени сурови картофи и ги наложила върху зоната под очите си за 30 минути. Изненадващо лайфхакът се оказа извънредно ефикасен и пестелив, пише The Sun. Тя незабавно усетила успокоителен, охлаждащ резултат и забелязала, че отпуснатата кожа става по-стегната, гладка и свежа.

„ Оказва се, че картофите са натурален източник на хиалуронова киселина, мощна овлажняваща съставна част, която постоянно се среща в кремовете “, изяснява Сара.
 Как да се отървете от тъмните кръгове под очите благодарение на сурови картофи, лайфхакове, способи, хубост, външен тип Жената наряза резени сурови картофи и ги наложи върху региона под очите си за 30 минути
Според Дийн Робайе, естетик в клиниката Sloane, картофите съдържат и други потребни за кожата хранителни субстанции.

„ Има разнообразни биологично дейни съединения, да вземем за пример, ензимът катехолаза има необикновен сияещ резултат върху кожата към очите, даже по-добър от краставицата, също е натурален източник на витамин С, B6, цинк, азелаинова киселина и ниацинамид “, означи специалистът.

В допълнение, картофите имат противовъзпалителни, антиоксидантни и антимикробни свойства, което ги прави потребни за лекуване на слънчево изгаряне, акне, розацея и екзема.

След седмица опити резултатите надминаха всички упования на британката.

„ Огромна изгода е, че картофите са по-достъпни от обичайните артикули за грижа за кожата, само че този развой би трябвало да се повтаря всекидневно, с цел да се реализиран оптимални резултати “, прибавя Сара и предлага този способ на други.
 Как да се отървете от тъмните кръгове под очите благодарение на сурови картофи, лайфхакове, способи, хубост, външен тип След седмица опити резултатите надминаха всички упования на британката. Снимка: The Sun
Преди това свързани видеоклипове с хаштаг #PotatoSkincare станаха вирусни в TikTok, събирайки над 1,9 милиарда гледания.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР