36-годишната Меган Маркъл – любимата на 32-годишния принц Хари, най-после

...
36-годишната Меган Маркъл – любимата на 32-годишния принц Хари, най-после
Коментари Харесай

Принц Хари е представил любимата си на кралица Елизабет II

36-годишната Меган Маркъл – обичаната на 32-годишния принц Хари, най-сетне се срещна с неговата баба – английската кралица Елизабет II.
Интересното в тази ситуация е, че на Кейт Мидълтън ѝ трябваха 5 години, с цел да бъде показана на кралицата, а американската актриса и фотомодел единствено след година и половина от връзката си с Хари се срещна с Нейно Величество, написа БГНЕС.
Според западни издания, дълго чаканата намира се е състояла на 3 септември. Принцът завел обичаната си в лятната резиденция на кралицата в Шотландия - в замъка Балморал.
Макар че през миналата година имаше доста догатки, че Елизабет може да не утвърди Меган по разнообразни аргументи – че тя е от нормално семейство и към този момент е била омъжена - срещата сред двете дами е минала безпрепятствено.
Запознанството е станало незабавно след пътуването на принц Хари и неговата годеница в Африка. Там, съгласно разнообразни източници, принцът е направил предложение на Меган Маркъл.
За връзките сред двамата стана известно напролет на 2016 година, а през ноември двойката удостовери всички клюки. В началото на септември тази година Меган описа за връзките си с принца. " Ние сме двама души, които са щастливи, взаимно се обичаме. Тайно се срещнахме към половин година преди този момент да стане вест ", сподели Меган.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР