36-годишен водач катастрофира по главния път Смолян – Пловдив. Мястото

...
36-годишен водач катастрофира по главния път Смолян – Пловдив. Мястото
Коментари Харесай

Катастрофа с пострадал на Пампорово, движението е пренасочено

36-годишен лидер катастрофира по основния път Смолян – Пловдив. Мястото на случая е малко под бензиностанция „ Петрол “ на Пампорово в посока към Проглед. Автомобилът с марка „ Ауди “ е извърнат по таван. В него е пътувал единствено водачът, който е потърпевш тежко. Той е наведен в регионалната болница за обзор и проучвания, съобщи шефът на ОД Министерство на вътрешните работи – Смолян ст. комисар Николай Димов.
На мястото на злополуката се вършат огледи. Движението е спряно, само че секторът разрешава отклонение. Съветът за напредване сред Смолян и Чепеларе е да се употребява проходът Рожен.
 Мариян Беляков, “ Пампорово “ АД: Спазваме всички вероятни ограничения, не бихме понесли още един локдаун Мариян Беляков, “ Пампорово “ АД: Спазваме всички вероятни ограничения, не бихме понесли още един локдаун
Мариян Беляков е изпълнителен шеф на „ Пампорово “ АД – сдружението, което стопанисва ски оборудванията в едноименн...
По първични данни най-вероятната причина за пътния е случай е придвижване със несъобразена скорост, вследствие на което лидерът е изгубил надзор над ръководеното от него транспортно средство, при което то се прекатурва.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР