36-годишен педофил от София е задържан от ГДБОП. В социалните

...
36-годишен педофил от София е задържан от ГДБОП. В социалните
Коментари Харесай

Задържаха 36-годишен педофил, представял се за момиче във Фейсбук

36-годишен педофил от София е арестуван от ГДБОП. В обществените мрежи той се е представял за 15-годишно момиче. Само за 3 месеца с подправения си профил съумял да се сприятели с над 1 500 девойки сред 12 и 15 години. Използвал ловко наивността на децата и ги склонявал да вземат участие в нецензурен клипчета, след което ги изнудвал. После обменял видеата с други интернет педофили. Арестът е следващата сполучлива акция на антимафиотите от отдел " киберпрестъпност ".


Установено е, че мъжът с букви Б.И. е употребявал целеустремено ресурсите на обществената мрежа „ Facebook " за реализиране на контакти с малолетни девойки, които да склонява и изнудва към участия в нецензурен представления, както и за продан на материали с порнографско наличие.

Използвайки възрастта на децата и тяхната доверчивост и наивност, Б.И. ловко манипулирал своите жертви да извършват извратените му стремежи.

Осъщественият арест е поредна сполучлива реализация на чиновниците от бранш „ Киберпрестъпност " в противодействието им против онлайн половата употреба на деца.

През миналите две седмици ГДБОП и сътрудниците им в районните структури организираха още три интервенции на територията на страната, при които бяха открити и арестувани лица за разпространяване на материали, съдържащи полово принуждение и полови извращения с деца на възраст сред 1 и 9 години.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР