356 състезатели от 56 клуба са подали заявка за участие

...
356 състезатели от 56 клуба са подали заявка за участие
Коментари Харесай

Огромен интерес към Държавното по кикбокс

356 състезатели от 56 клуба са подали поръчка за присъединяване в Държавното състезание по кикбокс в Шумен. Заради извънредно огромния интерес дуелите ще започват още в петък (5-ти март), оповестиха от Българската Конфедерация по кикбокс и муай тай.

Надпреварата в жанр Лоу кик слага началото на спортния сезон в атрактивния военен спорт на национално равнище. Тя ще продължи до 7 март (неделя). За 11 следващ път шампионатите като хазаин открива Семеен кодекс Шуменска цитадела.

Заради пандемията от COVID-19 Държавното състезание по кикбокс в Шумен ще се състои без аудитория и при спазването на всички ограничения от страна на присъстващите.

Двубоите ще се играят паралелно на два кръга. С 36 представители в другите категории ще излезе клубът-домакин. Шест от тях са деца.

"Ние доста държим на децата. Искаме от дребни да ги научим да обичат и да се възхищават на българските герои, а те надалеч не са малко. Да излизат на кръга със самочувствието на победител, по този начин както нашите прародители са се борели за родината. Възпитаваме децата освен на кикбокс, а и на национализъм, тъй като съгласно нас това е от огромно значение за построяването на една персона. Колкото до ползата, той е доста огромен. Смятаме, че до момента не е имало съревнование от националния календар с толкоз поръчки. Постарали сме се, въпреки и без аудитория, да създадем една приятна и в това време стегната във връзка с организацията атмосфера за състезатели и треньори. Пожелавам на всички да излязат от кръга без травми и триумф!” – сподели за БККМТ старши треньорът и ръководител на Семеен кодекс Шуменска цитадела господин Галин Методиев.

Началото на квалификациите е в петък (5 март) от 16:00 часа.

ПРОГРАМА:

05.03.2021 година (ПЕТЪК)
11:00 часа - Медицински обзор и кантар в зала Плиска;

ПРЕДИМСТВО ЗА ВСИЧКИ СЪСТЕЗАТЕЛИ, В КАТЕГОРИИТЕ КОИТО ЩЕ съдебна експертиза ИГРАЯТ В ПЕТЪК (всички с 8 и повече човека)

14:00 часа – изтегляне на жребия и издание в работната група; изпращане по e-mail на участниците

16:00 часа - Начало на квалификациите.

06.03.2021 година (СЪБОТА)

09:00 часа – начало на състезанието;

14:00 часа – Почивка

07.03.2021 година

07:30 – 08:30 часа – мерене на състезателите – зала Плиска

09:00 часа – начало на надпреварата – финали; награждаване
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР