35-ият кръг във Висшата лига беляза, че абсолютно всички претенденти

...
35-ият кръг във Висшата лига беляза, че абсолютно всички претенденти
Коментари Харесай

Топ 4? Някой? Бърнли сниши Челси с хикс в Лондон

35-ият кръг във Висшата лига беляза, че безусловно всички кандидати за оставащите две свободни места в Топ 4, не записаха победи в своите срещи. Рундът бе закрит със зрелищно тъждество – 2:2, сред Челси и Бърнли, като точката прати „ сините” във краткотрайното класиране в Топ 4. Въпреки това отборът на Маурицио Сари има 67 точки, само че е с мач повече от Тотнъм, Арсенал и Манчестър Юнайтед, който са разграничени в границите на едвам три точки. Със сигурност равенството не устройва лондончани по никакъв метод в битката за местата в ШЛ, като Челси до края на шампионата ще би трябвало да гостува и на Манчестър Юнайтед.

Иначе Джеф Хендрик откри резултата в осмата минута, а в границите на две минути – сред 12-ата и 14-ата, Челси направи цялостен поврат посредством Н’Голо Канте и Гонсало Игуаин. Все отново вторият гол за Челси бе дело на Ашли Барнс в 24-ата, като второто полувреме не видя нито един гол. Допълнителен проблем за „ сините” е, че в 41-ата минута Калъм Хъдсън-Одой се контузи и бе сменен от Педро.

Точката пък на 99% ще остави Бърнли и през идната година в елита на Англия, откакто отборът на Шон Дайш събра 40 пункта, девет повече от 18-ия Кардиф Сити, само че головата разлика на уелския отбор е доста по-слаба.

Срещата започва в положително движение от двата тима, а Бърнли съумя да изненада лондонския си конкурент с гол в осмата минута. Топката бе центрирана от ъглов удар, само че защитата на Челси я мазета към дъгата. Там безусловно непокрит бе оставен Джими Хендрик, който трябваше да бъде блокиран или от Гонсало Игуаин, или от Еден Азар, но ирландецът стреля незабавно с десния крайник, като топката влетя поразително във вратата на Кепа Арисабалага – 1:0 за Бърнли.

.video-wrapper.leftFloat embed,.video-wrapper.leftFloat iframe,.video-wrapper.leftFloat object { padding-bottom: 0; }.closeBtn { display: none; }.leftFloat.closeBtn { display: block; font-size: 15px; position: absolute; top: -25px; right: -5px; cursor: pointer; }.a{fill:transparent;}.b{fill:#676767;}
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР