35-годишният Владимир Генчев, по прякор Чушката, е вилнял в неадекватно

...
35-годишният Владимир Генчев, по прякор Чушката, е вилнял в неадекватно
Коментари Харесай

На Чушката му падна пердето и стана страшно, закопчаха го с окървавени ръце

35-годишният Владимир Генчев, по прякор Чушката, е вилнял в несъответстващо и еуфорично положение в две игрални зали в бургаския кв. “Изгрев “, където е трошил ротативки и техника, без да има каквато и да е забележима причина, написа Флагман.бг.

Случаят е от през вчерашния ден, 31 август, а обект на офанзивите му са станали залите „ Версай “ и „ Елит “, които се намират до магазин „ Велека “.

Първо е влезнал във „ Версай “, където е потрошил пет игрални автомата и ротативката, а по-късно е прибягал до намиращата се насреща зала „ Елит “. Там е счупил четири автомата, преносим компютър и служебния компютър.

Междувременно защитата на „ Версай “ към този момент била подала сигнал за нападението и служителите на реда са хванали Чушката да излиза с кървави ръце, изцяло озверял от входа на „ Елит “.

Владимир Генчев е опитал да избяга и е оказал гневна опозиция при ареста си. 35-годишният мъж е с внушителна фигура, което съчетано с извънредно агресивното му и минаващо границите на разсъдъка държание, го е направило сложен противник за униформените от Пето РУП.

Те са го задържали, след което Чушката е закаран в УМБАЛ-Бургас – с щедро кървящи ръце, защото е разбивал автоматите с юмруци.

От управата на игралните зали отхвърлиха формален коментар, оповестиха, че са дали записите от охранителните камери на полицията.

В една от залите, крупието познаваше Чушката и показа, че той и различен път е идвал, само че не бил създавал проблеми – държал се пренебрежително, само че не и нападателно, описа момичето.

Полицията е разпитала всички очевидци на случая, следва да бъде повдигнато обвиняване на Генчев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР