35-годишният бивш футболист Георги Семерджиев е обвинен за убийството на

...
35-годишният бивш футболист Георги Семерджиев е обвинен за убийството на
Коментари Харесай

Георги Семерджиев е обвинен за смъртоносната катастрофа в София

35-годишният някогашен футболист Георги Семерджиев е упрекнат за убийството на две млади дами при тежката злополука в центъра на София на 5 юли.

Семерджиев беше изведен от вкъщи си в сряда вечерта, откакто през целия ден полицията организираше претърсвания и огледи в жилището, в което той се е укривал след злополуката.

Той е отказал да бъде тестван за алкохол и опиати - проби ще се вземат, в случай че се получи правосъдно позволение.

Той към този момент е наведен в ареста на Националната следствена работа. Обвинението планува затвор от 5 до 20 години. Това е следващото престъпно дело против Семерджиев, който е лежал в пандиза поради наркоразпространение.

Само няколко седмици преди конфликта на бул. " Черни връх " той е спрян на пътя и за следващ път са му лишили книжката поради шофиране след приложимост на наркотични субстанции.

Срещу него е формирано досъдебно произвеждане, само че не е задържан, а е траял да ръководи автомобила си.

Междувременно няколко жители алармираха, че неговият автомобил е създавал рискове на пътя единствено няколко часа преди да се разцепи с висока скорост в асансьора на метрото при " Черни връх " и да опустоши двете девойки.

Пред Нова ТВ столичанин сподели записи от видеорегистратора на колата си, в които се вижда по какъв начин джипът на Семерджиев прави внезапни изпреварвания в доста претрупан сектор и удря бронята му.

Оплакване от рисково шофиране на джип с немски регистрационен номер по Околовръстното шосе е оповестен и в сряда във Facebook-група за притежатели на Audi Q7.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР