"Имаме готовност, ще участваме на конкурса. Нашите юристи подготвят всичко

...
"Имаме готовност, ще участваме на конкурса. Нашите юристи подготвят всичко
Коментари Харесай

Добрин Гьонов: Ще участваме на конкурса за базите


"Имаме подготвеност, ще участваме на състезанието. Нашите адвокати приготвят всичко належащо, тъй че да вземам участие на този конкурс", разгласи изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов във връзка идния конкурс за прилагане на стадион "Българска Армия" и базата в Панчарево, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Миналата седмица от Спортното министерство оповестиха изискванията за присъединяване в състезанието, измежду които има и най-малък оборот от 15 милиона лв. през последните три години, което на доктрина стопира от присъединяване ЦСКА 1948, защото клубът бе основан предходната година и стартира присъединяване от окръжните групи. Гьонов обаче изрази убеденост, че клубът взе участие в състезанието за базите, макар тези условия. "Имаме подготвеност, ще участваме на състезанието. Нашите адвокати приготвят всичко належащо, тъй че да вземам участие на този конкурс. Това е единственото, което мога да ви кажа на този стадий. Другото е, че идната седмица ще създадем друга конференция, на която ще бъдем в друг състав, на която ще изкараме много забавни документи. Предполагам, че ще има интерес от ваша страна да ги видите", сподели шефът на ЦСКА 1948 на конференция в Пресклуб България през днешния ден.

Гьонов изрази удовлетворение от представянето на тима през миналата година. "Измина една доста значима година в историята на нашия тим. Успяхме да спечелим промоция за трета лига, въпреки и много мъчно във финалната фаза. Много прочувствени баражи. Успяхме по-късно да сглобим един боеспособен тим, който предходната седмица победи директния си съперник и се откъснахме на седем точки от Хебър и на 10 точки от Вихрен. Целите, които бяха подложен пред треньорското управление, са изпълнени. Това, което искахме да се вижда в резултатите и в играта, е налице. Като управление ние непрекъснато сме по отношение на треньорското управление и те знаят нашите оценки за тяхната работа, които са повече от положителни. Успяхме да покрием всички критерии за Трета лига, мисля, че съумяваме да създадем добра организация и за всички мачове, тъй че самите почитатели, които идват и публиката да остават удовлетворени. Бих отчел като една доста сполучлива 2017-та година. Уверен съм и съм сигурен, че тимът ще успее да се класира за "Б" група. Пожелаваме си всички през идната година да се съберем още веднъж тук и отново да сме уверени на върха във Втора лига", разяснява той.

Помощник-треньорът на отбора Йордан Юруков показа, че треньорското управление ще работи върху надграждане и възстановяване на тима. "Няма по какъв начин да не сме удовлетворени от представянето на момчетата, от тяхното разпределяне, само че въпреки всичко е минал единствено един полусезон. Предстои още един, тъй че ние сме си създали нашите заключения, анализирали сме миналия полусезон, отчели сме по този начин някои наши недостатъци като цяло. Мисля, че ще има корекции, работим за надграждането и подобряването на тоя тим, тъй като дръзвам да настоявам, че имаме много добър и сериозен тим, само че с още малко надграждане ще станем все по-добри. Трябва да има развиване, ЦСКА би трябвало да се развива и да върви единствено нагоре. Мислим и работим в тази тенденция, само че като цяло сме доста удовлетворени от представянето до този момент", сподели Юруков.

Отборът на ЦСКА 1948 към този момент притегли пет нови попълнения: вратаря Димитър Пангев, бранителите Георги Атанасов и Кристиян Михайлов, и нападателите Мартин Теошанов и Цветелин Цаковски. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР