34-годишният пловдивчанин Слави Панайотов е най-популярният български влогър, според класацията

...
34-годишният пловдивчанин Слави Панайотов е най-популярният български влогър, според класацията
Коментари Харесай

Пловдивчанин направи „първия милион” в YouTube

34-годишният пловдивчанин Слави Панайотов е най-популярният български влогър, съгласно класацията на Форбс.

В началото на април неговият канал The Clashers мина психическата граница от 1 млн. клиенти. Важно конкретизиране е, че има и по-популярни българи в YouTube, само че техните видеа са на аглийски език. Слави е същинска звезда измежду подрастващите по две аргументи – вманиачен почитател е на играта Clash of Clans има специфичен гейминг канал за нея, и поради любопитните си ранглисти от вида „ 10-те най…”. Във видеата си Панайотов приказва за научнопопулярни тематики като животни, георграфия, исторически събития, персони, изобретения и какво ли още не. Друга негова запазена марка са мистериите и необяснимите събития. На тази тематика има три издадени книги. И за разлика от доста блогъри и влогъри, родителите на подрастващите са доста удовлетворени, че децата им са клиенти на каналите му.

Слави Панайотов е приключил университет в Холандия със компетентност „ Хотелиерство и туризъм “ и преди пандемията една част от приходите му идваха като шеф на хотел. Покрай канала си обаче печели и от ревюта на техника, и реклама като си партнира с разнообразни търговски вериги.

По напълно друга линия Слави влезе в новините през лятото на 2019 година, което обаче му донесе още известност. Тогава, с цел да отпразнува нов връх в канала си, провежда групово качване на Мусала. След поканата му в обществените мрежи към върха се насочат над 1500 души. От Национален парк Рила обаче глобяват уредника с 5000 лв., тъй като зоната е неразрешена за скупчване на доста хора. Нещо, което пловдивчанинът не е знаел, а не и предполагал, че толкоз доста запалянковци ще се отзоват на концепцията му.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР