33-годишната Клои Кардашян сподели първа снимка, на която тя показва,

...
33-годишната Клои Кардашян сподели първа снимка, на която тя показва,
Коментари Харесай

Клои Кардашян с първа снимка като бременна

33-годишната Клои Кардашян показа първа фотография, на която тя демонстрира, че е бременна. Звездата съпроводи фрагмента с прочувствен пост, в който описа за упованието на бебето. Клои написа:

„ Моята огромна фантазия се сбъдва. Имаме бебе! Чаках този миг, просто мечтаех за него, само че Бог имаше други проекти. Трябваше единствено да се въоръжа с самообладание и да му се доверя. Понякога просто не ми се има вяра, че в нашето семейство с Тристан любовта ражда още един живот.

Тристан, благодаря ти за твоята безгранична обич и за отношението ти към мен като към кралица. Благодаря, че ме караш да се усещам красива и мечтана в този необикновен интервал. И най-много ти благодаря, че ме правиш майка! “.

Клои изяснява, че в клана Кардашян-Дженър пази безмълвие и съвсем не разяснява своята бременност, тъй като желае да остави тази щастлива вест единствено за фамилията и не желае да споделя своята наслада, написа Daily Mail.

Телевизионната звезда благодари на почитателите си за вниманието и споделя, че в никакъв случай не се е чувствала толкоз щастлива, както в интервала ѝ на бременност.

Клои Кардашян и Тристан Томпсън започнаха да се срещат през септември 2016 година Източници удостоверяват, че те са подготвени и за женитба, само че чакат подобаващото време.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР