33-годишната Калина Петрова, която изчезна безследно на Нова година от

...
33-годишната Калина Петрова, която изчезна безследно на Нова година от
Коментари Харесай

Изчезналата Калина Петрова е оставила детето си на близки

 33-годишната Калина Петрова, която изчезна безследно на Нова година от София, е оставила 12-месечното си бебе при близки. 

За последно младата жена е забелязана към 13.30 часа на 31 декември в столичния жк " Яворов ". Калина е изчезнала с персоналния си автомобил  " Шкода Октавия " (жълто-пясъчен цвят с регистрационен номер СВ0707BK).

Вече 10 дни околните й приканват за помощ в обществените мрежи. По последна информация младата жена не е имала нито пари, нито шофьорска брошура у себе си, когато е излязла. 

Няма информация с какво е била облечена 33-годишната Калина. Тя е с къса коса и очила.

Неизвестна остава и повода за изгубването на дамата, която е родом от Димитровград, само че от години живее в столицата. Нейна другарка обаче разгласява във Facebook стеснителен пост:

" Няма да кажа и дума, макар че в сърцето си знам доста добре какъв ще е развоя, само че случката с Калинка ме раздруса радикално. Върна ме години обратно и ми напомни какъв брой страшна е депресията, какъв брой страшна е неналичието на морална подкрепа от околните, какъв брой ужасно е да си сама, да си майка.... Къде си Муци, къде си подяволите?!? Оглеждайте се по спирките, по светофарите... Оглеждайте се за Калина... ", прикани Ренета Николова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР